×

DACĂ EȘTI TRANSPORTATOR

AVANTAJE

EU.TRA.LOG.REMI

În cei peste 13 ani de activitate, am reușit să atingem standarde înalte de calitate, îmbunătățind periodic procedura de lucru în relația cu furnizorii noștri de transport.

Personalul nostru este bine instruit, comunică în șase limbi străine, reușind să acopere aproape întotdeauna nevoia dumneavoastră de marfă de transportat, oferindu-vă ulterior suport permanent în vederea rezolvării cât mai eficiente a eventualelor provocări ce pot apărea în derularea transportului.

În funcție de nevoile dumneavoastră, vă putem oferi in vederea transportului, încărcari de marfă generală, mărfuri periculoase, mărfuri cu temperatură controlată, atât în regim de grupaj, cât și încărcări pentru camion complet. Dumneavoastră trebuie doar să ne spuneți ce aveți nevoie, iar noi vom face tot posibilul să vă găsim cea mai bună și profitabilă soluție.

Întotdeauna ne-am tratat furnizorii cu respect, plătindu-le serviciile prestate la scadență sau chiar înainte de scadență. Astfel, la finele anului 2017, în cei 13 ani de activitate, am ajuns să platim către transportatori, pentru serviciile prestate, peste 46 milioane euro.

Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă :

-     Accesul dumneavoastră la cererile de transport a peste 1000 de clienți

  • Siguranța încasării contravalorii serviciilor prestate la termenul stabilit de comun acord ( 30 de zile sau 15 respectiv 5 zile în condițiile negociate) ;

  • Asigurarea faptului că personalul nostru va depune tot efortul pentru a vă acoperi cerințele în vederea prezentării celei mai bune variante pentru dumneavoastră;

  • O garanție a faptului că ne asumăm răspunderea alături de dumneavoastră, prin asigurarea noastră CMR în valoare de 1,5 milioane de euro, facilitând accesul dumneavoastră la o paleta mai largă de mărfuri.

TOP